Onno Aerden

onnoOnno Aerden (Breda, 1967) heeft een half leven in de media gewerkt, vooral als uitgever en hoofdredacteur van publiekstijdschriften en sponsored magazines. Inmiddels is Aerden columnist en vaste medewerker voor het magazine FD Persoonlijk – zaterdag bij het Financieele Dagblad – en communicatie-adviseur.

En: schrijver van drie boeken waarin hij in korte, in aantrekkelijke stijl opgeschreven hoofdstukjes stil staat bij de ontdekkingen die je kunt doen halverwege je leven. Dat het gaat om geluk, verrassingen en een positieve levenshouding, vooral.

Deze boeken behandelen het geheim achter het doorzettingsvermogen van Franse tweede huisjes-bezitters (zoals Aerden zelf), simpele trucs om een nog beter mens te worden én het ultieme recept om ook na de zoveelste keer, eindelijk werkelijk succesvol samen te wonen. De titels zijn respectievelijk ‘Altijd buiten eten!’, ‘Neem op als je moeder belt’ en ‘Succesvol samenwonen’.

De boeken verschenen bij Uitgeverij BBNC en zijn te bestellen via deze site in de winkel. Daar kun je ook aangeven welke persoonlijke tekst Aerden voorin het boek mag schrijven. Je kunt meteen ook aangeven of het boek naar je eigen adres of – als cadeau – naar een ander adres verzonden moet worden.