Als herboren

  • Posted on: 10 januari 2017
  • Under:
  • By:

 14.95

Isa Hoes: “Een helder en prettig werkboek. Voor meer inzicht, meer begrip en meer geluk!”

Dorien de Vries: “Omdat ik ieder mens zo’n bevrijdende ervaring gun en mijn kennis vaak met anderen wil delen, heb ik dit boek geschreven.”

Veel te vaak denken we dat ons geluk afhangt van allerlei omstandigheden. Terwijl de echte sleutel tot geluk in onszelf ligt. Gebaseerd op dat inzicht schreef de bekende therapeute Dorien de Vries een toegankelijk boek dat veel mensen zal aanspreken: ‘Als herboren’.
De Vries werkt sinds 1989 dagelijks met de meest uiteenlopende mensen aan zelfanalyse. Samen met hen maakt ze een ‘innerlijke blauwdruk’. Die bevat positieve levenservaringen maar ook ervaringen uit de (prille) jeugd die nog steeds zorgen voor pijn, verdriet en/of blokkades. Door die bloot te leggen, voelen mensen zich werkelijk als herboren.
‘Als herboren’ zit boordevol relevante theorieën, tips en vragenlijsten. Die leiden tot inzicht in de vorm en de herkomst van het eigen gedrag, zoals de manier waarop je in het leven staat en de mate van vertrouwen die je binnen je relatie ervaart – en kunt geven. Door het invullen van vragenlijsten creëer je een eigen unieke tijdlijn die zichtbaar maakt in welke levensfase welke gevoelens zijn ontstaan. Ook ontdek je waar je kwaliteiten liggen en welke ervaringen in de weg staan.
Dorien de Vries deelt haar inzichten regelmatig in televisie- en radio-uitzendingen en geeft lezingen door het hele land.
‘Als herboren’ nodigt op een prettige manier uit tot zelfinzicht en is een feest om te lezen. Het boek verdient absoluut een brede lezersschare.

Categorie: