Recharge in 7 dagen

  • Posted on: 26 oktober 2015
  • Under:
  • By:

 14.95

“Must read voor iedereen die meer uit zijn dag wil halen.” – Mark Tigchelaar, auteur van o.a. ‘Lezen, weten en niet vergeten’ / productiviteits-expert  

“Een leuke en easy going manier van detoxen van zowel je lichaam als geest.  Met veel tips die je na die zeven dagen zeker blijft volgen!” – Vivian Reijs, health coach

Hard werken en succes behalen: Dat willen we allemaal. Toch kan het op een bepaald moment misgaan. Dan merk je dat je te veel van jezelf hebt gevraagd. In 2010 stonden de meters van succesvol ondernemer en Google-manager Hidde de Vries in het rood. Hij pakte zijn koffers en trok de wijde wereld in op zoek naar een meer gebalanceerde manier van leven. Hidde leerde van alles over voeding, beweging, ontspanning, meditatie en mindfulness. Maar bovenal: over het behouden van focus en het stellen van prioriteiten. Alles wat Hidde in die periode heeft geleerd, heeft hij samengebracht in een overzichtelijk en prettig leesbaar boek: Recharge in 7 dagen.

Recharge in 7 dagen helpt je om te focussen op de zaken die voor jou echt van belang zijn en het geeft je de energie om daar succesvol in te zijn.

Het boek maakt onderdeel uit van een door Hidde ontwikkeld online coaching-programma, de 7 Day Recharge. Daarbij maak je kennis met eenvoudige ontspanningstechnieken, energizers en heerlijke gerechten waarmee je werkt aan een energiekere versie van jezelf.