Altijd buiten eten!

  • Posted on: 6 maart 2014
  • Under:
  • By:

 12.95

Meer dan 5 duizend exemplaren verkocht!

Hurktoilet – het grootste Frankrijkforum van Nederland: “Altijd Buiten Eten van Onno Aerden is (…) een buitenbeentje. Om maar gelijk duidelijk te zijn: het is een verfrissend buitenbeentje.”

‘Ben je helemaal gek geworden?’ Vrienden en kennissen van Onno Aerden tikten met hun vinger op het voorhoofd, als hij vertelde over zijn droom: een eigen huisje in Frankrijk. ‘Jij? Maar jij kan helemaal niet klussen! Je hebt in je tijdschrift over het leven in Frankrijk alleen maar horrorverhalen gepubliceerd over uit de hand gelopen projecten! Want Onno, zoiets kost geld!’

En toch, ondanks of mogelijk zelfs juist daar al die verhalen, kocht Aerden zijn huisje. Tot zijn volle tevredenheid, noteert hij twee jaar later. Schoorvoetend kwamen de eerste vrienden een kijkje nemen. Bijna zonder uitzondering waren vol lof. Niet alleen over het huisje, dat nog lang niet af was, maar vooral over het doorzettingsvermogen van de bezitter ervan.

Een tweede huis leert je namelijk doorzetten – en nog veel meer. Er zijn talloze goede argumenten voor te bedenken en die staan allemaal in Altijd buiten eten!. Juist nu de wereld aan de vooravond staat van min of meer ingrijpende omwentelingen, geeft zo’n eigen domein vaste grond onder de voeten. En dat op een droomplek! Als je goed mikt, tenminste.

Altijd buiten eten! Is een meeslepend en bijtijds hilarisch verslag van Aerdens eigen ervaringen, en de lessen die hij trok uit zijn nieuwste bezit. Dit verhaal is een hart onder de riem voor iedereen die droomt van een tweede huisje – of er zelfs al een op het oog heeft.

Categorie: