Succesvol samenwonen

  • Posted on: 6 maart 2014
  • Under:
  • By:

 9.95

NB VOOR LEZERS VAN PRIMO TV GELDT EEN AANTREKKELIJKE KORTING BIJ INVULLING VAN DE CODE UIT DE TV-GIDS

Onno Aerden is nogal een samenwoner. Altijd al geweest. Samenwonen is de bezegeling van een goede relatie en – ook niet onbelangrijk – samenwonen scheelt al snel veel geld ten opzichte van zoiets als living apart together.

Toch merkt Aerden dat de glans van het samenwonen er na verloop van tijd een beetje afgaat. Tegenstrijdig maar waar: juist het feit dat mensen samenwonen, zorgt er in de regel voor dat ze uit elkaar groeien. Kleine ergernissen groeien uit tot onoverkomelijke obstakels voor een lang, gezond en gelukkig leven samen. Een dan kan een huis uiteindelijk te klein worden voor de ego’s van de bewoners.

Maar wie weet hoe hij kan samenwonen, kan ook zijn relatie verdiepen. Toen hij dat bedacht, was Aerden de veertig royaal gepasseerd en drie samenwoonsituaties met even zovele vrouwen rijker – een echte ervaringsdeskundige dus. Inmiddels is hij monter aan de vierde keer samenwonen begonnen. Het voelt geweldig, opnieuw. Maar ook: anders dan anders. Dankzij de lessen die Aerden trok ter bewaking van het gezamenlijke woongenot en daarmee de liefde tussen beide bewoners. In Succesvol samenwonen deelt Aerden zijn inzichten met iedereen die op het punt staat om de stap te zetten. Voor het eerst, voor de tweede of zoveelste keer. Samenwonen kan geweldig zijn. Als je maar weet hoe je het aanpakt.

De Telegraaf: “Feest der herkenning!”

Categorie: